Home > >

Een traject is een weg die je aflegt van punt A naar punt B. Punt A is in dit geval een lage zelfwaardering en punt B een hoge zelfwaardering. De basis van punt A haal je uit de test. Maak de test en ervaar wat je scoort in het heden. Een klein overzicht van het scoreverloop:

  1. zelfwaardering in het heden < 5 is problematisch en kan leiden tot ziektes, zoals burn-out of depressie;
  2. zelfwaardering in het heden 5 - 6 is discutabel. Het hangt tussen gezond en ziek zijn in. Je bent niet gelukkig.
  3. zelfwaardering in het heden 6 - 7 is net voldoende om af en toe gelukkig of/en ongelukkig te zijn.
  4. zelfwaardering in het heden 7 - 8 is net nog niet het sleutelgat gevonden tot algemene gezondheid en geluk.
  5. zelfwaardering in het heden 8> is fantastisch. Je bent gezond en gelukkig en kunt problemen snel oplossen.

Neem de tijd en maak de test.

ga naar de test

Als je de scores hebt van zelfwaardering in het heden en verleden (opvoeding), dan kun je op het volgende overzicht zien welk traject nummer bij mijn begeleiding hoort. Je wordt intensief begeleid naar een hogere zelfwaardering. Gegarandeerd succesvol. 

 trajecten keuze

 

Voorbeeld:

Je scoort een 5 in het heden en een 5 uit je opvoeding. Dan is traject 3 een mooie opstap naar verhoging van je zelfwaardering. Je scoort een 5 in het heden en een 6 uit je opvoeding, dan bied ik je traject nummer 2 aan. 

De nummers hebben te maken met de intensiteit van de begeleiding. Het staat voor de duur van het traject (zie trajectenwijzer). 

Begeleiding

Begeleiding is intensieve aandacht om je manier van denken, voelen en handelen zichtbaar te maken en vervolgens aan jouw wensen aan te passen. Een confisioloog is in staat je uitstekend te begeleiden. Hij/zij is jarenlang geschoold in de wetenschap van het vertrouwen (Confisiologie). Vaak voortkomend uit een gedegen opleiding in de psychotherapie, aangevuld met neuropsychologie en ontwikkelingspsychologie.

De bijeenkomsten zijn trajecten van 2 uur afgestemd op jouw gesteldheid, concentratie en vermoeidheid. De bijeenkomsten volgen een pad dat geheel op jou is afgestemd en om je hedendaagse problemen aan te pakken. Mocht je in een burn-out zitten, dan is het belangrijk weer snel de regie over je eigen leven en lichaam te krijgen. Mocht je in de depressie zitten, dan is je toekomst (erkenning en focus) de uitdaging. Voorkomen is beter dan genezen, dus start met de training of e-learning, dat voorkomt een depressie of burn-out.

Je leert tijdens de bijeenkomsten in contexten te denken, te focussen (kort termijn) en te reflecteren (nadenken over je zelf). 

Trajectenoverzicht

Traject 1 kent een score vanaf 6 met een gedegen score uit je opvoeding van minimaal 7. De begeleiding duurt in totaal 10 uur.

Traject 2 kent een scoreverloop vanaf 5 of hoger in het heden en minimaal 6 vanuit opvoeding. De begeleiding duurt in totaal 15 uur. 

Traject 3 kent een scoreverloop vanaf 4 in het heden en een score van minimaal 5 uit je opvoeding. De begeleiding duurt 20 uur. Voor jongeren vanaf 16 jaar het standaard traject, omdat er veel zorg besteedt wordt aan eigen behoeftes en mogelijkheden. 

Traject 4 kent een score van een 4 of lager in het heden en vanuit de opvoeding maximaal een 5. 

Contact

Zelfwaardering.com
Cal├Ęche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
telefoonnummer: 06 10266 452
e-mailadres: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster