de weg van een lage naar een hoge zelfwaardering

Trajecten

Voorkomen is beter dan genezen.

Wat een wijsheid. Ik heb het niet zelf verzonnen, maar ieder mens begrijpt wat het betekent. Ga er maar aan beginnen als je uitgeput op de bank ligt. Gelukkig heb je deze website gevonden en ben je onbewust of bewust geïnteresseerd om weer gezond en gelukkig te zijn. Het kan allemaal geregeld worden. In welk stadium je zit, je kunt altijd beginnen te meten hoe hoog jouw zelfwaardering is op dit moment en vanuit je opvoeding verkregen. Nieuwsgierig geworden, vul de vragenlijst (64 vragen) in en ontdek. 

ga naar de test

Neem er wel even 20 tot 30 minuten de tijd voor. Het resultaat zal je inzicht in jezelf doen toenemen. 

Nu ben je waarschijnlijk al naar je huisarts geweest en is de burn-out of depressie al gediagnosticeerd, je zult ontgetwijfeld met medicijnen worden opgezadeld. Anti-depressiva worden snel aangeboden, echter de bijwerkingen op de lange termijn zijn echt niet hoopvolgevend. Je kunt beter aan de slag gaan met jezelf. Waarschijnlijk heb je last van het maken van keuzes en twijfel je veel op dit moment in je leven. Dat is een symptoom van de ziekte. Het bevordert je herstel niet. 

VLCounseling heeft jarenlang onderzoek gedaan naar herstellende interventies. Het meest ewerk uit de onderzoeken zijn beschreven in de boeken. Saaie inhoud, echter wel verklarend. De hulp welke VLCounseling verricht is geschikt voor mensen die aan de slag willen weer gelukkig en gezond te worden. VLCounseling onderscheid zich vanwege de aanpak. Het gaat op zoek naar de angel van pijn, verdriet, frustratie, woede, schaamte, schuld en angst. Als de angel in je mindset gevonden is, krijg je voldoende aangereikt deze te verwijderen, waarna herstel versneld geactiveerd wordt. 

Makkelijk gezegd dan gedaan, maar lees de recensies van al je voorgangers.

ga naar de recensies

Er is dus hoop aan de horizon. Maar in mijn boek "de essentie van het leven" beschrijf ik de zoektocht naar de balans tussen vertrouwen en wantrouwen en daar staat hoop onder meer beschreven als een investering in het wantrouwen. Aan hoop heb je niets. Je zult er hard voor moeten werken om jouw zelfwaardering weer gezond te krijgen. Maar als je het rerealiseerd hebt dan is het een blijvertje. De sneeuwbal zal zijn werk doen. 

Wil jij je alvast inlezen in de saaie materie over de essentie van het leven:

ga naar de webshop

Raak je geïnteresseerd in mijn werk en aanpak, dan nodig ik je uit mijn video te bekijken over mijzelf op de homepage. Maar kijk ook naar de animatievideo over zelfwaardering. Of lees de pagina over zelfwaardering. Lees ook mijn magazine, welke je kunt downloaden op de homepage. 

Wil je nog meer weten over mijn trajecten, bekijk dan ook mijn opzet bij de veel gestelde vragen.

Ouders kunnen hun kinderen al tijdens de opvoeding ondersteunen een hoge zelfwaardering te ontwikkelen, zodat zij als zij eenmaal volwassen geworden zijn, het leven gelukkiger en gezonder tegemoet te treden.

ga naar de ouderinfo

Benieuwd over mijn aanbod van trajecten?

ga naar trajectoverzicht

 

Wil je weten welke modules er aangeboden worden in de werkboeken?

ga naar modules

 

Heb je nog vragen kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragenlijst

ga naar FQ's

 

Ruud van Lent

Oprichter van de school voor zelfwaardering. Humanist, therapeut, coach, opleider, trainer bij VLCounseling en voorheen Dageraad Opleidingen. Na jarenlang onderzoek en studie heeft hij het concept van de trainingen ontworpen, alsmede de zelfwaarderingstest om de hoogte te meten van je mate van zelfwaardering. Wie Ruud is kun je lezen op de website www.vlcounseling.nl. Vergeet ook niet te kijken naar de video op de homepage.

ruud van lent

 

 

Contact

Zelfwaardering.com
Cal├Ęche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
telefoonnummer: 06 10266 452
e-mailadres: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster